20 Οκτωβρίου 2023 FUNJUICE TΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗ FOOD TECH 2023 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PROGRAMME - Funjuice - Σύγχρονες διατροφικές τάσεις & νέα προϊόντα τροφίμων SAVE_THE_DATE ...
16 Οκτωβρίου 2023 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΒY VALUE_20 Οκτωβρίου .2023 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΒY-VALUE_20 Οκτωβρίου .2023...
27 Σεπτεμβρίου 2023 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΗΜΕΡΙΔΑ του ερευνητικού έργου ΑΜΑΛΘΥΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΗΜΕΡΙΔΑ του ερευνητικού έργου ΑΜΑΛΘΥΑ...
26 Σεπτεμβρίου 2023 Ευκαιρίες φοίτησης σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Cranfield University την Τετάρτη 11/10/2023 στις 11:00π.μ. Ευκαιρίες φοίτησης στο Cranfield University_ Sandra Silva...
23 Ιουνίου 2023 Βράβευση του Ομότιμου Καθηγητή του Τομέα ΕΤΤ, κ. Κωνσταντίνο Μπιλιαδέρη με το ‘Food Hydrocolloid Trust Medal Award 2023 Βράευεση...
21 Δεκεμβρίου 2022 Παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «ΣΙΤΩ: Τα δημητριακά στον πολιτισμό της διατροφής στην αρχαία Ελλάδα και οι μελλοντικές τους προοπτικές ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ...
7 Οκτωβρίου 2022 21st Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference – Thessaloniki, June 6th-9th, 2023 Gums&Stab2023-banner 21st Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference...
9 Δεκεμβρίου 2019 Διάλεξη “Ζύθος-Ζυθοποιία” Ομιλητής κ. Στέφανος Γωγάκος Διάλεξη κ. Στέφανου Γωγάκου σχετικά με Ζύθο και Ζυθοποιία ...
1 Μαρτίου 2019 Ενημερωτική εκδήλωση ERASMUS+ Σπουδές Ενημερωτική εκδήλωση ERASMUS+ Σπουδές, ακαδ.έτος 2019-20, 11/2/2019 Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ. ...