Skip to content
Αναζήτηση για:
Αρχική
Ο Tομέας
Ιστορικό και Αποστολή
Στόχοι και Τομείς Απασχόλησης
Εκπαίδευση και Έρευνα
Οργάνωση και Διάρθρωση
Εγκαταστάσεις
Σπουδές
Προπτυχιακές Σπουδές
Ανακοινώσεις Προπτυχιακού
Ωρολόγιο Πρόγραμμα
Αιθουσιολόγιο
Εκπαιδευτικό Υλικό
Εργαστηριακές Ασκήσεις
Ευρωπαικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Οδηγός Σπουδών
Μεταπτυχιακές Σπουδές
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών
Μεταπτυχιακές Ανακοινώσεις
Κώδικας Δεοντολογίας και Καλής Πρακτικής Α.Π.Θ. (Φ.Ε.Κ.)
Προσωπικό
Δραστηριότητες
Ημερίδες-Συνέδρια
Πρόγραμμα Διατροφής
Πρόγραμμα Τυροκομίας
Προκήρυξη Προγράμματος Τυροκομίας
Ανακοινώσεις
Εκπαιδευτικό Υλικό
Πρόγραμμα Οινολογίας
Έρευνα
Έκθεση Αποτίμησης Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Έργου
Πεπραγμένα Ερευνητικού Έργου
Δημοσιευμένες εργασίες 2017
Ενεργά Ερευνητικά Έργα
Επικαιρότητα
Γενικά Διοικητικά Θέματα
Δελτία Τύπου – Μελέτες – Παρουσιάσεις Επιστημονικών Θεμάτων
Διακρίσεις – Βραβεύσεις – Υποτροφίες
Εκδηλώσεις – Διαλέξεις – Τελετές – Εκθέσεις
Ευκαιρίες Εργασίας – Προκηρύξεις Θέσεων, Υποτροφιών – Οικονομικές Ενισχύσεις
English
Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
Τμήμα Γεωπονίας, Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος
Αναζήτηση για:
Αρχική
Ο Tομέας
Ιστορικό και Αποστολή
Στόχοι και Τομείς Απασχόλησης
Εκπαίδευση και Έρευνα
Οργάνωση και Διάρθρωση
Εγκαταστάσεις
Σπουδές
Προπτυχιακές Σπουδές
Ανακοινώσεις Προπτυχιακού
Ωρολόγιο Πρόγραμμα
Αιθουσιολόγιο
Εκπαιδευτικό Υλικό
Εργαστηριακές Ασκήσεις
Ευρωπαικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Οδηγός Σπουδών
Μεταπτυχιακές Σπουδές
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών
Μεταπτυχιακές Ανακοινώσεις
Κώδικας Δεοντολογίας και Καλής Πρακτικής Α.Π.Θ. (Φ.Ε.Κ.)
Προσωπικό
Δραστηριότητες
Ημερίδες-Συνέδρια
Πρόγραμμα Διατροφής
Πρόγραμμα Τυροκομίας
Προκήρυξη Προγράμματος Τυροκομίας
Ανακοινώσεις
Εκπαιδευτικό Υλικό
Πρόγραμμα Οινολογίας
Έρευνα
Έκθεση Αποτίμησης Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Έργου
Πεπραγμένα Ερευνητικού Έργου
Δημοσιευμένες εργασίες 2017
Ενεργά Ερευνητικά Έργα
Επικαιρότητα
Γενικά Διοικητικά Θέματα
Δελτία Τύπου – Μελέτες – Παρουσιάσεις Επιστημονικών Θεμάτων
Διακρίσεις – Βραβεύσεις – Υποτροφίες
Εκδηλώσεις – Διαλέξεις – Τελετές – Εκθέσεις
Ευκαιρίες Εργασίας – Προκηρύξεις Θέσεων, Υποτροφιών – Οικονομικές Ενισχύσεις
English
Αρχική
»
Χωρίς κατηγορία
»
Αλλεργιογόνα των τροφίμων
Αλλεργιογόνα των τροφίμων
Δημοσίευση:
9 Οκτωβρίου 2018
Πλοήγηση άρθρων
Ελληνική έκδοση του βιβλίου ‘’Εισαγωγή στη Χημεία Τροφίμων’’