LnRiLWZpZWxke21hcmdpbi1ib3R0b206MC43NmVtfS50Yi1maWVsZC0tbGVmdHt0ZXh0LWFsaWduOmxlZnR9LnRiLWZpZWxkLS1jZW50ZXJ7dGV4dC1hbGlnbjpjZW50ZXJ9LnRiLWZpZWxkLS1yaWdodHt0ZXh0LWFsaWduOnJpZ2h0fS50Yi1maWVsZF9fc2t5cGVfcHJldmlld3twYWRkaW5nOjEwcHggMjBweDtib3JkZXItcmFkaXVzOjNweDtjb2xvcjojZmZmO2JhY2tncm91bmQ6IzAwYWZlZTtkaXNwbGF5OmlubGluZS1ibG9ja311bC5nbGlkZV9fc2xpZGVze21hcmdpbjowfQ==
IEBtZWRpYSBvbmx5IHNjcmVlbiBhbmQgKG1heC13aWR0aDogNzgxcHgpIHsgICB9IEBtZWRpYSBvbmx5IHNjcmVlbiBhbmQgKG1heC13aWR0aDogNTk5cHgpIHsgICB9IA==
H πρόοδος του μαθήματος ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ν012Υ) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12/04 και ώρα 14:15 στο Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ του Κτιρίου Επιστήμης &Τεχνολογίας Τροφίμων. Η πρόοδος θα είναι σύντομης διάρκειας και η ύλη είναι τα κεφάλαια 1 έως 5 από το βιβλίο Επεξεργασία & Συντήρηση Τροφίμων του Ιωάννη Γ. Μπλούκα. Η συμμετοχή στην πρόοδο είναι προαιρετική.