LnRiLWZpZWxke21hcmdpbi1ib3R0b206MC43NmVtfS50Yi1maWVsZC0tbGVmdHt0ZXh0LWFsaWduOmxlZnR9LnRiLWZpZWxkLS1jZW50ZXJ7dGV4dC1hbGlnbjpjZW50ZXJ9LnRiLWZpZWxkLS1yaWdodHt0ZXh0LWFsaWduOnJpZ2h0fS50Yi1maWVsZF9fc2t5cGVfcHJldmlld3twYWRkaW5nOjEwcHggMjBweDtib3JkZXItcmFkaXVzOjNweDtjb2xvcjojZmZmO2JhY2tncm91bmQ6IzAwYWZlZTtkaXNwbGF5OmlubGluZS1ibG9ja311bC5nbGlkZV9fc2xpZGVze21hcmdpbjowfQ==
IEBtZWRpYSBvbmx5IHNjcmVlbiBhbmQgKG1heC13aWR0aDogNzgxcHgpIHsgICB9IEBtZWRpYSBvbmx5IHNjcmVlbiBhbmQgKG1heC13aWR0aDogNTk5cHgpIHsgICB9IA==
Ολοκληρώθηκε η ανοιχτή συνάντηση της Επιτροπής Βιολογικών Κινδύνων της EFSA
Ο πρόεδρος της Επιτροπής καθηγητής Κώστας Κουτσουμανής και Διευθυντής του Τομέα ΕΤΤ περιγράφει τα αποτελέσματα της συνάντησης. Τα κύρια θέματα ήταν ο έλεγχος της ασφάλειας των μικροοργανισμών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή τροφίμων και πουλερικών, ο έλεγχος της Σαλμονέλλας στα πουλερικά, ο Προσδιορισμός Επικινδυνότητας της Λιστέριας σε κατεψυγμένα προϊόντα φρούτων και λαχανικών και η βελτίωση της ανάλυσης αβεβαιότητας στις γνωμοδοτήσεις της επιτροπής.
https://www.efsa.europa.eu/en/events/event/181205