Skip to content
  • Αρχική
  • Ο Tομέας
    • Ιστορικό και Αποστολή
    • Στόχοι και Τομείς Απασχόλησης
    • Εκπαίδευση και Έρευνα
    • Οργάνωση και Διάρθρωση
    • Εγκαταστάσεις
  • Σπουδές
    • Προπτυχιακές Σπουδές
      • Ανακοινώσεις Προπτυχιακού
      • Ωρολόγιο Πρόγραμμα
      • Αιθουσιολόγιο
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
      • Εργαστηριακές Ασκήσεις
      • Ευρωπαικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα
      • Οδηγός Σπουδών
    • Μεταπτυχιακές Σπουδές
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών
      • Μεταπτυχιακές Ανακοινώσεις
    • Κώδικας Δεοντολογίας και Καλής Πρακτικής Α.Π.Θ. (Φ.Ε.Κ.)
  • Προσωπικό
  • Δραστηριότητες
    • Ημερίδες-Συνέδρια
    • Πρόγραμμα Διατροφής
    • Πρόγραμμα Τυροκομίας
      • Προκήρυξη Προγράμματος Τυροκομίας
      • Ανακοινώσεις
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
    • Πρόγραμμα Οινολογίας
  • Έρευνα
    • Έκθεση Αποτίμησης Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Έργου
    • Πεπραγμένα Ερευνητικού Έργου
    • Δημοσιευμένες εργασίες 2017
    • Ενεργά Ερευνητικά Έργα
  • Επικαιρότητα
    • Γενικά Διοικητικά Θέματα
    • Δελτία Τύπου – Μελέτες – Παρουσιάσεις Επιστημονικών Θεμάτων
    • Διακρίσεις – Βραβεύσεις – Υποτροφίες
    • Εκδηλώσεις – Διαλέξεις – Τελετές – Εκθέσεις
    • Ευκαιρίες Εργασίας – Προκηρύξεις Θέσεων, Υποτροφιών – Οικονομικές Ενισχύσεις
  • EnglishEnglish
Τομέα  Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Γεωπονίας, Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος

  • Αρχική
  • Ο Tομέας
    • Ιστορικό και Αποστολή
    • Στόχοι και Τομείς Απασχόλησης
    • Εκπαίδευση και Έρευνα
    • Οργάνωση και Διάρθρωση
    • Εγκαταστάσεις
  • Σπουδές
    • Προπτυχιακές Σπουδές
      • Ανακοινώσεις Προπτυχιακού
      • Ωρολόγιο Πρόγραμμα
      • Αιθουσιολόγιο
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
      • Εργαστηριακές Ασκήσεις
      • Ευρωπαικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα
      • Οδηγός Σπουδών
    • Μεταπτυχιακές Σπουδές
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών
      • Μεταπτυχιακές Ανακοινώσεις
    • Κώδικας Δεοντολογίας και Καλής Πρακτικής Α.Π.Θ. (Φ.Ε.Κ.)
  • Προσωπικό
  • Δραστηριότητες
    • Ημερίδες-Συνέδρια
    • Πρόγραμμα Διατροφής
    • Πρόγραμμα Τυροκομίας
      • Προκήρυξη Προγράμματος Τυροκομίας
      • Ανακοινώσεις
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
    • Πρόγραμμα Οινολογίας
  • Έρευνα
    • Έκθεση Αποτίμησης Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Έργου
    • Πεπραγμένα Ερευνητικού Έργου
    • Δημοσιευμένες εργασίες 2017
    • Ενεργά Ερευνητικά Έργα
  • Επικαιρότητα
    • Γενικά Διοικητικά Θέματα
    • Δελτία Τύπου – Μελέτες – Παρουσιάσεις Επιστημονικών Θεμάτων
    • Διακρίσεις – Βραβεύσεις – Υποτροφίες
    • Εκδηλώσεις – Διαλέξεις – Τελετές – Εκθέσεις
    • Ευκαιρίες Εργασίας – Προκηρύξεις Θέσεων, Υποτροφιών – Οικονομικές Ενισχύσεις
  • EnglishEnglish

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ

Πλοήγηση άρθρων

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Ζητούνται σπουδάστριες του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, για Πρακτική Άσκηση σε Χημικό Εργαστήριο Χαλκίδας
“Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα αναφορικά με την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων”
  • Αξιολόγηση
  • Ανακοινώσεις Προπυχιακού
  • Ανακοινώσεις Μεταπτυχιακού

Επικοινωνία

Γραμματεία

Χαριτωνίδου Ευγενία
Πασχαλούδης Νικόλαος
Τηλ: 2310 991631
Fax: 2310 991632
Email: evgeniac@agro.auth.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος
Τμήμα Γεωπονίας
Τομέας Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
Τ.Θ. 256 Θεσσαλονίκη 54124
Email: http://food-science.agro.auth.gr/

Τοποθεσία

Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου
Στάση Βελλίδειο
Θέρμη, Τ.Κ. 57001

© 2023 Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

Powered by websites.auth