Skip to content
  • Αρχική
  • Ο Tομέας
    • Ιστορικό και Αποστολή
    • Στόχοι και Τομείς Απασχόλησης
    • Εκπαίδευση και Έρευνα
    • Οργάνωση και Διάρθρωση
    • Εγκαταστάσεις
  • Σπουδές
    • Προπτυχιακές Σπουδές
      • Ανακοινώσεις Προπτυχιακού
      • Ωρολόγιο Πρόγραμμα
      • Αιθουσιολόγιο
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
      • Εργαστηριακές Ασκήσεις
      • Ευρωπαικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα
      • Οδηγός Σπουδών
    • Μεταπτυχιακές Σπουδές
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών
      • Μεταπτυχιακές Ανακοινώσεις
    • Κώδικας Δεοντολογίας και Καλής Πρακτικής Α.Π.Θ. (Φ.Ε.Κ.)
  • Προσωπικό
  • Δραστηριότητες
    • Ημερίδες-Συνέδρια
    • Πρόγραμμα Διατροφής
    • Πρόγραμμα Τυροκομίας
      • Προκήρυξη Προγράμματος Τυροκομίας
      • Ανακοινώσεις
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
    • Πρόγραμμα Οινολογίας
  • Έρευνα
    • Έκθεση Αποτίμησης Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Έργου
    • Πεπραγμένα Ερευνητικού Έργου
    • Δημοσιευμένες εργασίες 2017
    • Ενεργά Ερευνητικά Έργα
  • Επικαιρότητα
    • Γενικά Διοικητικά Θέματα
    • Δελτία Τύπου – Μελέτες – Παρουσιάσεις Επιστημονικών Θεμάτων
    • Διακρίσεις – Βραβεύσεις – Υποτροφίες
    • Εκδηλώσεις – Διαλέξεις – Τελετές – Εκθέσεις
    • Ευκαιρίες Εργασίας – Προκηρύξεις Θέσεων, Υποτροφιών – Οικονομικές Ενισχύσεις
  • English
Τομέα  Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Γεωπονίας, Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος

  • Αρχική
  • Ο Tομέας
    • Ιστορικό και Αποστολή
    • Στόχοι και Τομείς Απασχόλησης
    • Εκπαίδευση και Έρευνα
    • Οργάνωση και Διάρθρωση
    • Εγκαταστάσεις
  • Σπουδές
    • Προπτυχιακές Σπουδές
      • Ανακοινώσεις Προπτυχιακού
      • Ωρολόγιο Πρόγραμμα
      • Αιθουσιολόγιο
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
      • Εργαστηριακές Ασκήσεις
      • Ευρωπαικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα
      • Οδηγός Σπουδών
    • Μεταπτυχιακές Σπουδές
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών
      • Μεταπτυχιακές Ανακοινώσεις
    • Κώδικας Δεοντολογίας και Καλής Πρακτικής Α.Π.Θ. (Φ.Ε.Κ.)
  • Προσωπικό
  • Δραστηριότητες
    • Ημερίδες-Συνέδρια
    • Πρόγραμμα Διατροφής
    • Πρόγραμμα Τυροκομίας
      • Προκήρυξη Προγράμματος Τυροκομίας
      • Ανακοινώσεις
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
    • Πρόγραμμα Οινολογίας
  • Έρευνα
    • Έκθεση Αποτίμησης Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Έργου
    • Πεπραγμένα Ερευνητικού Έργου
    • Δημοσιευμένες εργασίες 2017
    • Ενεργά Ερευνητικά Έργα
  • Επικαιρότητα
    • Γενικά Διοικητικά Θέματα
    • Δελτία Τύπου – Μελέτες – Παρουσιάσεις Επιστημονικών Θεμάτων
    • Διακρίσεις – Βραβεύσεις – Υποτροφίες
    • Εκδηλώσεις – Διαλέξεις – Τελετές – Εκθέσεις
    • Ευκαιρίες Εργασίας – Προκηρύξεις Θέσεων, Υποτροφιών – Οικονομικές Ενισχύσεις
  • English

Εκδηλώσεις - Διαλέξεις - Τελετές - Εκθέσεις

Αρχική » Ανακοίνωση
22 Μαΐου 2024

Στις 27 Μαΐου το 4ο Trophy Meet-up για το 2024, στην Θεσσαλονίκη, με θέμα: “Σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις στον κλάδο της Αγροδιατροφής”

4 Trophy Meet up      ...
20 Οκτωβρίου 2023

FUNJUICE TΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗ FOOD TECH 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PROGRAMME - Funjuice - Σύγχρονες διατροφικές τάσεις & νέα προϊόντα τροφίμων SAVE_THE_DATE ...
16 Οκτωβρίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΒY VALUE_20 Οκτωβρίου .2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΒY-VALUE_20 Οκτωβρίου .2023...
27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΗΜΕΡΙΔΑ του ερευνητικού έργου ΑΜΑΛΘΥΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΗΜΕΡΙΔΑ του ερευνητικού έργου ΑΜΑΛΘΥΑ...
26 Σεπτεμβρίου 2023

Ευκαιρίες φοίτησης σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Cranfield University την Τετάρτη 11/10/2023 στις 11:00π.μ.

Ευκαιρίες φοίτησης στο Cranfield University_ Sandra Silva...
23 Ιουνίου 2023

Βράβευση του Ομότιμου Καθηγητή του Τομέα ΕΤΤ, κ. Κωνσταντίνο Μπιλιαδέρη με το ‘Food Hydrocolloid Trust Medal Award 2023

Βράευεση...
21 Δεκεμβρίου 2022

Παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «ΣΙΤΩ: Τα δημητριακά στον πολιτισμό της διατροφής στην αρχαία Ελλάδα και οι μελλοντικές τους προοπτικές

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ...
7 Οκτωβρίου 2022

21st Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference – Thessaloniki, June 6th-9th, 2023

Gums&Stab2023-banner 21st Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference...
9 Δεκεμβρίου 2019

Διάλεξη “Ζύθος-Ζυθοποιία” Ομιλητής κ. Στέφανος Γωγάκος

Διάλεξη κ. Στέφανου Γωγάκου σχετικά με Ζύθο και Ζυθοποιία ...
1 Μαρτίου 2019

Ενημερωτική εκδήλωση ERASMUS+ Σπουδές

Ενημερωτική εκδήλωση ERASMUS+ Σπουδές, ακαδ.έτος 2019-20, 11/2/2019 Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ. ...
  • Αξιολόγηση
  • Ανακοινώσεις Προπυχιακού
  • Ανακοινώσεις Μεταπτυχιακού

Επικοινωνία

Γραμματεία

Χαριτωνίδου Ευγενία
Πασχαλούδης Νικόλαος
Τηλ: 2310 991631
Fax: 2310 991632
Email: evgeniac@agro.auth.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος
Τμήμα Γεωπονίας
Τομέας Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
Τ.Θ. 256 Θεσσαλονίκη 54124
Email: http://food-science.agro.auth.gr/

Τοποθεσία

Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου
Στάση Βελλίδειο
Θέρμη, Τ.Κ. 57001

© 2025 Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

Powered by websites.auth