Ελληνική έκδοση του βιβλίου ‘’Εισαγωγή στη Χημεία Τροφίμων’’ του John W. Brady, υπό την επιμέλεια των κ. Κωνσταντίνου Μπιλιαδέρη και κ. Αντώνιου Ζαμπέλα...
Μεταξύ των συμμετεχόντων ο κ. Κουτσουμανής στο Joint FAO/WHO Expert Meeting με θέμα ''Microbiological Risk Assessment Methodologies of Microbiological Risk Assessment '' που διεξάγετε στη Ρώμη, 11-15 Μαρτίου 2019
...
Ολοκληρώθηκε η ανοιχτή συνάντηση της Επιτροπής Βιολογικών Κινδύνων της EFSA
Ο πρόεδρος της Επιτροπής καθηγητής Κώστας Κουτσουμανής και Διευθυντής του Τομέα ΕΤΤ περιγράφει τα αποτελέσματα της συνάντησης. Τα κύρια θέματα ...