11 Ιουλίου 2023

Δουλγεράκη Αγάπη

Η Αγάπη Δουλγεράκη, είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Υγιεινής Τροφίμων, του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ. Αποφοίτησε από το τμήμα Επιστήμης και Τε...

Καλογρίδου-Βασιλειάδου Δέσποινα

Γεννήθηκε το 1945 στα Χανιά της Κρήτης όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές στη μέση εκπαίδευση. Πτυχιούχος του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,  ξεκίνησε την Πανεπιστημιακή της σταδιοδρομία στ...
29 Αυγούστου 2018

Χάϊδα Χρυσάνθη

Η Χάϊδα Χρυσάνθη ανήκει στο ΕΕΔΙΠ ΙΙ  του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ., στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Υγιεινής Τροφίμων. Σπούδασε στην Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων του...
30 Απριλίου 2015

Χατζηκαμάρη Μαγδαληνή

Η Χατζηκαμάρη Μαγδαληνή υπηρετεί ως Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (ΕΔΙΠ) στο εργαστήριο Μικροβιολογίας και Υγιεινής Τροφίμων του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονίας, Δα...

Κουτσουμανής Κωνσταντίνος

Ο Κώστας Κουτσουμανής είναι Καθηγητής, Διευθυντής του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας και Υγιεινής Τροφίμων και Διευθυντής του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ.  Σπούδασε στο Τμήμα Ε...