19 Ιανουαρίου 2022
Συγγραφή βιβλίου με τίτλο “Το παλιό Μακεδονίτικο σπίτι”
Συγγραφή βιβλίου με τίτλο "Το παλιό Μακεδονίτικο σπίτι" από την κ. Ευανθία Λιτοπούλου-Τζανετάκη,
Ομότιμο Καθηγήτρια...
10 Δεκεμβρίου 2021
Ελληνική έκδοση του βιβλίου ‘’Εισαγωγή στη Χημεία Τροφίμων’’
Ελληνική έκδοση του βιβλίου ‘’Εισαγωγή στη Χημεία Τροφίμων’’ του John W. Brady, υπό την επιμέλεια των κ. Κωνσταντίνου Μπιλιαδέρη και κ. Αντώνιου Ζαμπέλα...
1 Φεβρουαρίου 2021
Newsletter 2020 Τομέα E.T.T.
Newsletter 2020 του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων - E.T.T.
...
26 Σεπτεμβρίου 2019
Ο κ. Μπιλιαδέρης, προσκεκλημένος επισκέπτης Kαθηγητής στο International School of Jinan University
Ο κ. Μπιλιαδέρης, προσκεκλημένος επισκέπτης Kαθηγητής στο International School of Jinan University, Guangzhou, Kίνα, 9 - 22 Σεπτ. 2019
...
5 Σεπτεμβρίου 2019
Συμμετοχή του κ. Κουτσουμανή στο Joint FAO/WHO Expert Meeting
Μεταξύ των συμμετεχόντων ο κ. Κουτσουμανής στο Joint FAO/WHO Expert Meeting με θέμα ''Microbiological Risk Assessment Methodologies of Microbiological Risk Assessment '' που διεξάγετε στη Ρώμη, 11-15 Μαρτίου 2019
...
Ανοιχτή συνάντηση της Επιτροπής Βιολογικών Κινδύνων της EFSA
Ολοκληρώθηκε η ανοιχτή συνάντηση της Επιτροπής Βιολογικών Κινδύνων της EFSA
Ο πρόεδρος της Επιτροπής καθηγητής Κώστας Κουτσουμανής και Διευθυντής του Τομέα ΕΤΤ περιγράφει τα αποτελέσματα της συνάντησης. Τα κύρια θέματα ...
Βιβλίο “Food Hygiene and Toxicology in Ready-to-Eat Foods”
Βιβλίο “Food Hygiene and Toxicology in Ready-to-Eat Foods” edited by Parthena Kotzekidou (Academic Press, ISBN: 978-0-12-801916-0)
...
4 Σεπτεμβρίου 2019
Βιβλίο “Functional Food Carbohydrates”
Βιβλίο “Functional Food Carbohydrates”, 2nd Edition (In Chinese), Costas G. Biliaderis and Marta S. Izydorczyk (editors)
...