Skip to content
  • Αρχική
  • Ο Tομέας
    • Ιστορικό και Αποστολή
    • Στόχοι και Τομείς Απασχόλησης
    • Εκπαίδευση και Έρευνα
    • Οργάνωση και Διάρθρωση
    • Εγκαταστάσεις
  • Σπουδές
    • Προπτυχιακές Σπουδές
      • Ανακοινώσεις Προπτυχιακού
      • Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου 2021-2022
      • Αιθουσιολόγιο Εαρινού Εξαμήνου 2021-2022
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
      • Εργαστηριακές Ασκήσεις
      • Ευρωπαικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα
      • Οδηγός Σπουδών
    • Μεταπτυχιακές Σπουδές
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών
      • Μεταπτυχιακές Ανακοινώσεις
    • Κώδικας Δεοντολογίας και Καλής Πρακτικής Α.Π.Θ. (Φ.Ε.Κ.)
  • Προσωπικό
  • Δραστηριότητες
    • Ημερίδες-Συνέδρια
    • Πρόγραμμα Διατροφής
    • Πρόγραμμα Τυροκομίας
      • Προκήρυξη Προγράμματος Τυροκομίας
      • Ανακοινώσεις
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
    • Πρόγραμμα Οινολογίας
  • Έρευνα
    • Έκθεση Αποτίμησης Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Έργου
    • Πεπραγμένα Ερευνητικού Έργου
    • Δημοσιευμένες εργασίες 2017
    • Ενεργά Ερευνητικά Έργα
  • Επικαιρότητα
    • Γενικά Διοικητικά Θέματα
    • Δελτία Τύπου – Μελέτες – Παρουσιάσεις Επιστημονικών Θεμάτων
    • Διακρίσεις – Βραβεύσεις – Υποτροφίες
    • Εκδηλώσεις – Διαλέξεις – Τελετές – Εκθέσεις
    • Ευκαιρίες Εργασίας – Προκηρύξεις Θέσεων, Υποτροφιών – Οικονομικές Ενισχύσεις
  • EnglishEnglish
Τομέα  Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Γεωπονίας, Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος

  • Αρχική
  • Ο Tομέας
    • Ιστορικό και Αποστολή
    • Στόχοι και Τομείς Απασχόλησης
    • Εκπαίδευση και Έρευνα
    • Οργάνωση και Διάρθρωση
    • Εγκαταστάσεις
  • Σπουδές
    • Προπτυχιακές Σπουδές
      • Ανακοινώσεις Προπτυχιακού
      • Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου 2021-2022
      • Αιθουσιολόγιο Εαρινού Εξαμήνου 2021-2022
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
      • Εργαστηριακές Ασκήσεις
      • Ευρωπαικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα
      • Οδηγός Σπουδών
    • Μεταπτυχιακές Σπουδές
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών
      • Μεταπτυχιακές Ανακοινώσεις
    • Κώδικας Δεοντολογίας και Καλής Πρακτικής Α.Π.Θ. (Φ.Ε.Κ.)
  • Προσωπικό
  • Δραστηριότητες
    • Ημερίδες-Συνέδρια
    • Πρόγραμμα Διατροφής
    • Πρόγραμμα Τυροκομίας
      • Προκήρυξη Προγράμματος Τυροκομίας
      • Ανακοινώσεις
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
    • Πρόγραμμα Οινολογίας
  • Έρευνα
    • Έκθεση Αποτίμησης Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Έργου
    • Πεπραγμένα Ερευνητικού Έργου
    • Δημοσιευμένες εργασίες 2017
    • Ενεργά Ερευνητικά Έργα
  • Επικαιρότητα
    • Γενικά Διοικητικά Θέματα
    • Δελτία Τύπου – Μελέτες – Παρουσιάσεις Επιστημονικών Θεμάτων
    • Διακρίσεις – Βραβεύσεις – Υποτροφίες
    • Εκδηλώσεις – Διαλέξεις – Τελετές – Εκθέσεις
    • Ευκαιρίες Εργασίας – Προκηρύξεις Θέσεων, Υποτροφιών – Οικονομικές Ενισχύσεις
  • EnglishEnglish

Εξετάσεις

29 Ιανουαρίου 2021

Μάθημα Τεχνολογία Δημητριακών – Εξετάσεις Φεβρουάριος 2021

...
26 Ιανουαρίου 2021

Εξετάσεις μαθημάτων με το παλιό πρόγραμμα σπουδών (υπεύθυνη κ. Χατζηκαμάρη)

...
25 Ιανουαρίου 2021

Εξετάσεις μαθήματος Τεχνολογία Κρέατος Αλιευμάτων Αυγών

...
19 Ιανουαρίου 2021

Εργαστηριακές Ασκήσεις Επεξεργασίας και Συντήρησης Τροφίμων – Εξετάσεις Φεβρουαρίου για φοιτητές στο πτυχίο

...
18 Ιανουαρίου 2021

Πρόγραμμα Εξετάσεων Φεβρουαρίου 2021

...

Εργαστηριακές Ασκήσεις Γενικής Μικροβιολογίας – Εξετάσεις φοιτητές στο πτυχίο

...
16 Σεπτεμβρίου 2020

Μαθήματα Τεχνολογία Λιπαρών Σωμάτων και Τεχνολογία Μεταποίησης Οπωρολαχανικών-Δήλωση εξετάσεων

...
10 Σεπτεμβρίου 2020

Μάθημα Εργαστηριακές Ασκήσεις Επεξεργασίας και Συντήρησης Τροφίμων-Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020

...
3 Σεπτεμβρίου 2020

Μάθημα Τεχνολογία Δημητριακών – Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020

...

Μάθημα Φυσικοχημεία Τροφίμων-Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020

...

Πλοήγηση άρθρων

Παλαιότερα άρθρα
Νεότερα άρθρα
  • Αξιολόγηση
  • Ανακοινώσεις Προπυχιακού
  • Ανακοινώσεις Μεταπτυχιακού

Επικοινωνία

Γραμματεία

Χαριτωνίδου Ευγενία
Πασχαλούδης Νικόλαος
Τηλ: 2310 991631
Fax: 2310 991632
Email: evgeniac@agro.auth.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος
Τμήμα Γεωπονίας
Τομέας Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
Τ.Θ. 256 Θεσσαλονίκη 54124
Email: http://food-science.agro.auth.gr/

Τοποθεσία

Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου
Στάση Βελλίδειο
Θέρμη, Τ.Κ. 57001

© 2022 Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

Powered by websites.auth