29 Νοεμβρίου 2018 Κατανόηση, μέτρηση & πρόβλεψη της διάρκειας ζωής των τροφίμων: Θεωρία & εφαρμογές ...
Η συμβολή της Οινολογικής έρευνας & ενημέρωσης στην παραγωγή ελληνικών οίνων ποιότητας και στην προσέγγιση των καταναλωτών ...
H Ιχνηλασιμότητα ως εργαλείο για τον έλεγχο της προέλευσης της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων ...
Ιστορικά Ελληνικά Τυριά – Η ανάγκη της διάσωσης τους ως μέσο για τη διατήρηση της πολιτισμικής μας ταυτότητας ...
Σύγχρονες Εξελίξεις στην Επιστήμη & Τεχνολογία των Υδατανθράκων – Εφαρμογές στη Βιομηχανία Τροφίμων ...