Skip to content
  • Αρχική
  • Ο Tομέας
    • Ιστορικό και Αποστολή
    • Στόχοι και Τομείς Απασχόλησης
    • Εκπαίδευση και Έρευνα
    • Οργάνωση και Διάρθρωση
    • Εγκαταστάσεις
  • Σπουδές
    • Προπτυχιακές Σπουδές
      • Ανακοινώσεις Προπτυχιακού
      • Ωρολόγιο Πρόγραμμα
      • Αιθουσιολόγιο
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
      • Εργαστηριακές Ασκήσεις
      • Ευρωπαικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα
      • Οδηγός Σπουδών
    • Μεταπτυχιακές Σπουδές
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών
      • Μεταπτυχιακές Ανακοινώσεις
    • Κώδικας Δεοντολογίας και Καλής Πρακτικής Α.Π.Θ. (Φ.Ε.Κ.)
  • Προσωπικό
  • Δραστηριότητες
    • Ημερίδες-Συνέδρια
    • Πρόγραμμα Διατροφής
    • Πρόγραμμα Τυροκομίας
      • Προκήρυξη Προγράμματος Τυροκομίας
      • Ανακοινώσεις
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
    • Πρόγραμμα Οινολογίας
  • Έρευνα
    • Έκθεση Αποτίμησης Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Έργου
    • Πεπραγμένα Ερευνητικού Έργου
    • Δημοσιευμένες εργασίες 2017
    • Ενεργά Ερευνητικά Έργα
  • Επικαιρότητα
    • Γενικά Διοικητικά Θέματα
    • Δελτία Τύπου – Μελέτες – Παρουσιάσεις Επιστημονικών Θεμάτων
    • Διακρίσεις – Βραβεύσεις – Υποτροφίες
    • Εκδηλώσεις – Διαλέξεις – Τελετές – Εκθέσεις
    • Ευκαιρίες Εργασίας – Προκηρύξεις Θέσεων, Υποτροφιών – Οικονομικές Ενισχύσεις
  • English
Τομέα  Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Γεωπονίας, Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος

  • Αρχική
  • Ο Tομέας
    • Ιστορικό και Αποστολή
    • Στόχοι και Τομείς Απασχόλησης
    • Εκπαίδευση και Έρευνα
    • Οργάνωση και Διάρθρωση
    • Εγκαταστάσεις
  • Σπουδές
    • Προπτυχιακές Σπουδές
      • Ανακοινώσεις Προπτυχιακού
      • Ωρολόγιο Πρόγραμμα
      • Αιθουσιολόγιο
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
      • Εργαστηριακές Ασκήσεις
      • Ευρωπαικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα
      • Οδηγός Σπουδών
    • Μεταπτυχιακές Σπουδές
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή
      • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών
      • Μεταπτυχιακές Ανακοινώσεις
    • Κώδικας Δεοντολογίας και Καλής Πρακτικής Α.Π.Θ. (Φ.Ε.Κ.)
  • Προσωπικό
  • Δραστηριότητες
    • Ημερίδες-Συνέδρια
    • Πρόγραμμα Διατροφής
    • Πρόγραμμα Τυροκομίας
      • Προκήρυξη Προγράμματος Τυροκομίας
      • Ανακοινώσεις
      • Εκπαιδευτικό Υλικό
    • Πρόγραμμα Οινολογίας
  • Έρευνα
    • Έκθεση Αποτίμησης Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Έργου
    • Πεπραγμένα Ερευνητικού Έργου
    • Δημοσιευμένες εργασίες 2017
    • Ενεργά Ερευνητικά Έργα
  • Επικαιρότητα
    • Γενικά Διοικητικά Θέματα
    • Δελτία Τύπου – Μελέτες – Παρουσιάσεις Επιστημονικών Θεμάτων
    • Διακρίσεις – Βραβεύσεις – Υποτροφίες
    • Εκδηλώσεις – Διαλέξεις – Τελετές – Εκθέσεις
    • Ευκαιρίες Εργασίας – Προκηρύξεις Θέσεων, Υποτροφιών – Οικονομικές Ενισχύσεις
  • English
Αρχική » Συνέδριο - ΗμερίδαΣελίδα 2
29 Νοεμβρίου 2018

8th International Meeting on mountain cheeses – Effect of the Production Condition on the Characteristics of Cheeses in Mountain

...

Τρόφιµα – ∆ιατροφή – Ευζωία

...

Τρόφιµα του 21ου αιώνα – Σύγχρονες διατροφικές τάσεις

...

Σύνδεση Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων με τη Βιομηχανία Τροφίμων

...

Νέοι διατροφικοί κίνδυνοι και µέτρα προστασίας του καταναλωτή

...

Οίνος – Άμπελος – Έδαφος

...
27 Μαΐου 2015

Πρόγραμμα Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ.: Ολική Διαχείριση Ποιότητας στην Βιομηχανία Τροφίμων

    ...
2 Μαΐου 2015

Επίδραση της υγείας των ζώων, της ποιότητας του γάλακτος και της διατροφής στην ποιότητα της παραδοσιακής γραβιέρας

...

Κατανόηση, μέτρηση & πρόβλεψη της διάρκειας ζωής των τροφίμων: Θεωρία & εφαρμογές

...

Πλοήγηση άρθρων

Νεότερα άρθρα
  • Αξιολόγηση
  • Ανακοινώσεις Προπυχιακού
  • Ανακοινώσεις Μεταπτυχιακού

Επικοινωνία

Γραμματεία

Χαριτωνίδου Ευγενία
Πασχαλούδης Νικόλαος
Τηλ: 2310 991631
Fax: 2310 991632
Email: evgeniac@agro.auth.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος
Τμήμα Γεωπονίας
Τομέας Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
Τ.Θ. 256 Θεσσαλονίκη 54124
Email: http://food-science.agro.auth.gr/

Τοποθεσία

Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου
Στάση Βελλίδειο
Θέρμη, Τ.Κ. 57001

© 2025 Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

Powered by websites.auth