ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΗΜΕΡΙΔΑ του ερευνητικού έργου ΑΜΑΛΘΥΑ
21st Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference
21st Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference – Thessaloniki, June 6th-9th, 2023
Κατανόηση, μέτρηση & πρόβλεψη της διάρκειας ζωής των τροφίμων: Θεωρία & εφαρμογές
2015-05-23
Αμφιθέατρο Τομέα Ε.Τ.Τ., Αγρόκτημα Α.Π.Θ.
Η συμβολή της Οινολογικής έρευνας & ενημέρωσης στην παραγωγή ελληνικών οίνων ποιότητας και στην προσέγγιση των καταναλωτών
2011-03-12
Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, Hellexpo ΔΕΘ-ΔΕΤΡΟΠ 2011
Understanding, measuring and predicting the shelf life of foods : Theory-Applications
2010-05-27
Department of Food Science and Technology, University Farm Thermi
Αρχές & Εργαλεία Προσδιορισμού Διάρκειας Ζωής των Τροφίμων
2009-03-08
Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός, Hellexpo ΔΕΘ-ΔΕΤΡΟΠ 2009
H Ιχνηλασιμότητα ως εργαλείο για τον έλεγχο της προέλευσης της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων
2009-02-20
Αμφιθέατρο Τομέα Ε.Τ.Τ., Αγρόκτημα Α.Π.Θ.
Συνημμένα:
Attachments:
Ιστορικά Ελληνικά Τυριά – Η ανάγκη της διάσωσης τους ως μέσο για τη διατήρηση της πολιτισμικής μας ταυτότητας
2008-04-12
Νομαρχία Γρεβενών
Συνημμένα:
Attachments:
Trends in Cereal Science & Technology: Industrial Applications
2008-02-04
Department of Food Science and Technology, University Farm Thermi
Historical Cheeses of Countries Arround the Archipelago
2007-12-06
Hotel Philippion, Thessaloniki
Τρόφιμα: Ποιότητα-Διατροφή-Ασφάλεια
2007-11-02
Αμφιθέατρο Τομέα Ε.Τ.Τ., Αγρόκτημα Α.Π.Θ.
Σύγχρονες Εξελίξεις στην Επιστήμη & Τεχνολογία των Υδατανθράκων – Εφαρμογές στη Βιομηχανία Τροφίμων
2006-09-23
Αμφιθέατρο Τομέα Ε.Τ.Τ., Αγρόκτημα Α.Π.Θ.
8th International Meeting on mountain cheeses – Effect of the Production Condition on the Characteristics of Cheeses in Mountain
2006-06-19
Conference Centre Diaselo, Metsovo Epirus Greece
Τρόφιµα – ∆ιατροφή – Ευζωία
2005-03-05
Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός, Hellexpo ΔΕΘ-ΔΕΤΡΟΠ 2005
Τρόφιµα του 21ου αιώνα – Σύγχρονες διατροφικές τάσεις
2002-02-01
Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός, Hellexpo ΔΕΘ-Αγρότικα 2002
Συνημμένα:
Attachments:
Σύνδεση Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων με τη Βιομηχανία Τροφίμων
2003-05-10
Αγρόκτημα Α.Π.Θ.
Νέοι διατροφικοί κίνδυνοι και µέτρα προστασίας του καταναλωτή
2001-03-02
Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός, Hellexpo ΔΕΘ-ΔΕΤΡΟΠ 2001
Συνημμένα:
Attachments:
Οίνος – Άμπελος – Έδαφος
1999-03-05
Hellexpo ΔΕΘ-ΔΕΤΡΟΠ 1999
Συνημμένα:
Attachments:
Πρόγραμμα Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ.: Ολική Διαχείριση Ποιότητας στην Βιομηχανία Τροφίμων
2017-03-18
Αγρόκτημα Α.Π.Θ., Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Επίδραση της υγείας των ζώων, της ποιότητας του γάλακτος και της διατροφής στην ποιότητα της παραδοσιακής γραβιέρας
2012-04-29
Σχολή Ουρσουλινών, Νάξος
Κατανόηση, μέτρηση & πρόβλεψη της διάρκειας ζωής των τροφίμων: Θεωρία & εφαρμογές
2012-06-08
Αμφιθέατρο Τομέα Ε.Τ.Τ., Αγρόκτημα ΑΠΘ
Συνημμένα:
Attachments: