25 Σεπτεμβρίου 2024

Ορδούδη Στεργιανή (Στέλλα)

Η Δρ. Στεργιανή Ορδούδη είναι Αναπλ. Καθηγήτρια Επιστήμης Τροφίμων-Οινολογίας & Οινοπν. Ποτών, απόφοιτος του Τμήματος Χημείας ΑΠΘ (2001), κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στη Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμ...
11 Ιουλίου 2023

Δουλγεράκη Αγάπη

Η Dr. Αγάπη Δουλγεράκη, είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Υγιεινής Τροφίμων, του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ. Αποφοίτησε από το τμήμα Επιστήμης κα...
29 Αυγούστου 2018

Σουφλερός Ευάγγελος Ομότιμος Καθηγητής

Σπούδασα Γεωπονικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Οινολογία στο Πανεπιστήμιο του Bordeaux Γαλλίας, απ' όπου απόκτησα: • Το πτυχίο Γεωπόνου της Γεωπονοδασολογικής Σχολής του ΑΠΘ • Το Diplôme N...

Λαζαρίδης Χαράλαμπος Ομότιμος Καθηγητής

Ο Χαράλαμπος N. Λαζαρίδης είναι ομότιμος καθηγητής Μηχανικής Τροφίμων στον Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής Α.Π.Θ. με ενεργό ρόλο στη διδασκαλία μαθήματων Μηχανικής Τροφίμων μετά τη συνταξιο...

Μπιλιαδέρης Κωνσταντίνος Ομότιμος Καθηγητής

Ο Κωνσταντίνος Μπιλιαδέρης αποφοίτησε με Άριστα (9.0) από το Τμήμα Γεωπονίας της τότε Γεωπονοδασολογικής Σχολής (1975) και συνέχισε με υποτροφία τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην «Επιστήμη Τροφίμων» στο Πανεπιστήμιο Sas...
28 Αυγούστου 2018

Μιχαηλίδου-Κονιόρδου Αλεξάνδρα-Μαρία

Η Αλεξάνδρα Μαρία Μιχαηλίδου είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής στον Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, του Τμήματος Γεωπονίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το διδακτι...

Λαζαρίδου Αθηνά

H Αθηνά Λαζαρίδου είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στον Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ. με αντικείμενο την Φυσικοχημεία Τροφίμων. Έλαβε Πτυχίο Γεωπονίας (1995), και Μεταπτυχιακ...

Μοσχάκης Θωμάς

Ο Μοσχάκης Θωμάς είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στον Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. Αποφοίτησε από τη τμήμα Επιστήμης ...
30 Απριλίου 2015

Κουτσουμανής Κωνσταντίνος

Ο Κώστας Κουτσουμανής είναι Καθηγητής, Διευθυντής του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας και Υγιεινής Τροφίμων και Διευθυντής του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ.  Από το 2018 μέχρι το...